Het kunstwerk Broden en Vissen is de winnaar van Nederland in de Buitenkunstverkiezing van NPO radio4

Broden en Vissen is uitgeroepen tot het meest gewaardeerde buitenkunstwerk van Nederland bij NPO4 Buitenkunstverkiezing 2021.

Veel dank aan iedereen die op dit werk gestemd heeft!!! Begin september verdwijnt het werk uit Breskens. Begin 2023 zal het na herschildering herplaatst worden op de graansilo bij de Zevenaarshaven in Terneuzen.

Kunst beschouw ik niet als competitie en vind ik altijd heel relatief. Maar in dit geval wel een hele mooie en geslaagde actie van NPO radio4 om kunstwerken in Nederland eens extra op deze ludieke wijze onder de aandacht te brengen. Dat nu mijn werk Broden en Vissen een week voordat het werk verdwijnt uit Breskens zoveel waardering krijgt en uitgeroepen wordt tot meest gewaardeerde buitenkunstwerk van Nederland, dat vind ik hartverwarmend. Een mooier afscheid van dit werk had ik niet kunnen bedenken.